Algemeen

De beste laptop voor uw personeel

Nu het thuiswerken nóg langer gaat duren is het van belang dat uw personeel vanuit huis goed kan werken. Dit alles begint met een goede basis, namelijk: een goede en betaalbare laptop. In dit artikel leggen wij u meer uit over welke laptop het beste is voor uw personeel.

Er zijn tal van diverse laptops, waardoor u soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Toch is het van cruciaal belang om goed te onderzoeken wat voor laptop u precies aanschaft, omdat vele laptops een grote miskoop kunnen zijn.

Wij hebben het onderzoek al voor u verricht. Wij hebben hierbij rekening gehouden met voldoende opslagruimte, een goede webcam (voor Teams/Zoom), een fijn toetsenbord en voldoende rekenkracht. Ook de draadloze internetsterkte was een cruciaal punt, welke wij mee hebben genomen in onze test.

Uit onze test komen twee laptops als beste naar boven, beide Lenovo. Wij zetten ze hieronder voor u op een rijtje.

Lenovo IdeaPad 3 15ADA05
Waarom dit model? Simpel. Betaalbaar, betrouwbaar en kwalitatief. Lenovo IdeaPad’ hebben zich al jarenlang op vele vlakken bewezen. Met het grote 15″ scherm leest u gemakkelijk documenten en e-mails door. Dankzij het vlakke toetsenbord en grote trackpad is de laptop bedienen enorm gemakkelijk. De accuduur is uitstekend en deze laptop kan tot wel meer dan 8 uur mee.

De laptop bevat nog vele traditionele poorten zonder het nodig hebben van een dongle. De laptop heeft USB3.0, HDMI, SD-kaart en een headphonejacket. Zo heeft u nooit last van het moeten zoeken of kopen naar een dongle.

Ook de camera en microfoon op deze laptop zijn uitstekend. Zo kunt u altijd en overal meetings bijwonen via Zoom of Teams.

Voor iets minder dan € 600,- (incl. 21% BTW) is dit een uitstekende, betrouwbare en betaalbare laptop voor u of uw personeel.

Lenovo IdeaPad 5 15ILL05
De Lenovo IdeaPad 5 komt op vele vlakken erg overeen met de Lenovo IdeaPad 3. Het meest grote verschil zit hem in de vele extra snufjes. Waar de Lenovo IdeaPad 3 niet beschikt over een verlicht toetsenbord, doet de IdeaPad 5 dit wel. Zo kunt u ook ‘s avonds goed werken op de laptop.

Ook is de Lenovo IdeaPad 5 iets meer geschikt voor zwaardere taken als 3D tekenen. Met een I5 processor, 16GB RAM en 256GB SSD en 1TB HDD is dit een ideale laptop voor de échte thuiswerkers welke meer nodig hebben dan een basislaptop.

Wél heeft deze laptop een andere prijsklasse. U kunt deze laptop al hebben voor slechts € 900,- (incl. 21% BTW).

Beide laptops komen uitstekend uit de test en zijn perfect om mee thuis te werken. Beide laptops zijn enorm uitgebreid, beschikken over Windows 10 en kunnen eenvoudig aangemeld worden op de server van uw kantoor.

Wilt u meer informatie over de uitstekende laptop voor uw personeel of heeft u interesse in de aanschaf van een laptop voor uw personeel? Neem dan contact met ons op via 010 268 0300 of mail naar [email protected]

Serge Huijsen
Hardware Specialist
T: +31 10 268 0300
E: [email protected]