Laat software voor jou werken

We willen ons allemaal focussen op waar we echt goed in zijn en het tijdroverende werk laten we liever over aan systemen. Wij helpen je met het digitaliseren of automatiseren van huidige bedrijfsprocessen. Denk aan het digitaliseren van een ledenadministratie, voorraadbeheer, webshop en meer. Wij ontwikkelen jouw gewenste applicatie veilig en efficient.

 • Volgens jouw wens

  We ontwikkelen jouw website volledig naar jouw wens.

 • Veilig en betrouwbaar

  Wij ontwikkelen in betrouwbare technieken als Laravel.

Wij vertalen jouw woorden, naar code

Het is vaak lastig om te weten wat je nou precies wil bereiken met een applicatie. Wij assisteren je daarom op ieder vlak om tot een concept te komen. Zo brengen we jouw business of project in kaart en bedenken we een goede workflow. Wij vertalen jouw gedachten naar code, zodat je een werkzaam eindproduct van ons ontvagt.

 • Goede communicatie

  Tijdens de ontwikkeling houden we helder contact.

 • Altijd direct hulp

  Ook na de ontwikkeling helpen we je op ieder vlak.

We doen alles samen.

Groeien doe je door samen te werken. Wij geloven dat de meest prachtige relaties en eindproducten tot stand komen door een hechte en vertrouwde samenwerking. Wij werken daarom altijd samen met jou en nemen je mee in ieder proces.

150+

Voltooide projecten

Sinds 2019 hebben wij al meer dan 150+ websites, applicaties en integraties afgerond.

9,5

Gemiddelde rating

Onze klanten geven onze dienstverlening en eindproducten een gemiddelde waardering van 9,5 / 10.

10+

software integraties

Wij hebben al diverse integraties geschreven tussen meerdere platformen, welke je zo kunt gebruiken.

Start je project met
ons

Wil je graag een nieuwe website voor je onderneming of een refresh van je huidige website? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij trakteren op de eerste lunch, geheel vrijblijvend.


"SPIXO heeft mij perfect geholpen met de ontwikkeling van mijn webshop. Zij adviseerde waar nodig en betrokken mij in het gehele proces. Tot op de dag van vandaag kan ik hun altijd bereiken voor vragen of updates. Ik raad deze heren ten zeerste aan."
Jet Hoogerwaard avenirpublishing.nl
"Zeer tevreden met het eindresultaat, goede communicatie en een prachtig eindproduct. Het ontwikkelde systeem is een absolute aanwinst voor onze diensten."
Mark van Ettekoven kwaliteitlaptop.nl
"Via-via kwam ik bij Serge van SPIXO terecht. Hij heeft mij enorm geholpen en geadviseerd met het maken van mijn eigen webshop. Ik ben enorm blij met het eindresultaat. Als ik een vraag heb, kan ik ze nog steeds bereiken en helpen ze me. Zeker een aanrader."
Anna glamtiger.nl

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op