Op woensdag 17 november 2021 hebben wij onze nieuwe website voor SPIXO gelanceerd. Een website vol nieuwe diensten en mogelijkheden. We hebben de afgelopen maand veel intern overleg gehad om te bepalen wat we in de toekomst willen gaan doen met SPIXO. Daar kwam uit voort dat we onze passie graag willen doorzetten in een business-model en dat we onszelf blijven focussen op het bieden van web-ontwikkeling, alsmede hosting en telefonie om het complete plaatje rond te maken.

 

De nieuwe website is nog volledig in ontwikkeling en een aantal functies ontbreken nog. Ook de SEO-optimalisatie is nog niet volledig geregeld en zal op sommige plekken dus ontbreken. De reden waarom we echter de site al lanceren is om Google alvast een voorproefje te geven van de webcontent. We zijn op dit moment gigantisch druk met bepaalde projecten van klanten, waardoor we de focus niet volledig kunnen leggen op onze eigen website. We zijn echter erg druk bezig met de puntjes op de i, maar zo heb je alvast een voorgevoel van wat we kunnen.

 

We specialiseren onszelf met name in de ontwikkeling van websites en applicaties, waarbij digitalisering noch automatisering centraal staat. We maken efficiente koppelingen tussen boekhoudplatformen en CRM-systemen, maar het is ook mogelijk om een CSV-bestand om te zetten naar een grafisch portaal. We bieden van alles wat, inclusief hosting. Voor ieder wat wilds dus.

 

Wil je ons op dit moment bereiken? Dan kan dat via de contactpagina, Het bestellen van een dienst is op dit moment nog niet digitaal mogelijk, maar is wel mogelijk door ons een berichtje te sturen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Mocht er ergens op de website een fout staan, laat het ons dan gerust weten. We groeien graag, maar groeien dien je samen te doen.