Case Study

Avenir Publishing

Avenir Publishing is een uitgeverij in Dordrecht welke haar focust op het bieden van schrijfhulp, coaching en het uitgeven van boeken. Met haar eigen boekenlijn op bol.com, haar eigen webshop en in de boekenwinkels is Avenir Publishing inmiddels een grote en bekende naam binnen deze industrie. Wij bij SPIXO hadden de eer om de website met webshop te bouwen.

“Ik ben altijd goed geholpen. De communicatie was helder en transparant en er werdt volledig met mij meegedacht. Dit is een fijne ervaring geweest. Ik voelde me welkom.”

Jet Hoogerwaard
Avenir Publishing

Een betrouwbare en transparante partij

Via een goede kennis kwam ik bij SPIXO terecht. Al vrij snel had ik een afspraak en kwamen er twee heren bij mij thuis. Toen ik mijn ideeën voorlegde werdt er direct intensief meegedacht en voelde ik direct dat er een échte denktank ontstond. Met deze denktank konden we genoeg informatie en ideeën verzamelen zodat ze aan de slag kunnen.

Dezelfde dag ontving ik nog een scherpe offerte met een nette prijs. Ook kreeg ik direct een plan van aanpak en deadline. Deze deadline was cruciaal, gezien één van onze eerste boeken tegen die tijd gepubliceerd zou worden.

SPIXO liet het niet alleen bij woorden, maar ook bij daden. Na 1 week kreeg ik de eerste concepten doorgestuurd en na 2 weken kreeg ik een link om de website te bekijken. Met mijn feedback gingen ze direct door. Stukje bij beetje ontwikkelde zij mijn droomwebsite van A-tot-Z.

Deadline is deadline

Iets wat ik bij SPIXO echt merkte: deadline is deadline. Hoewel het gebruikelijk is voor development partijen om zich niet aan deadlines te houden, was hier bij SPIXO geen ruimte voor. De deadlines die zij zelf opstelde -in samenspraak met mij- behaalde zij altijd. Nooit nét iets te laat, wel soms lekker vroeg. Ik merkte dat ik welkom was, er toe deed en dat ik niet slechts ‘één van de zoveel klanten’ was.

Een prachtig eindresultaat

Na een aantal weken ontwikkeling was daar de oplevering. Wat ik erg leuk vond is dat SPIXO deze op een enorm enthousiaste manier organiseerde. De oplevering was een feest. Ik kreeg een nette uitleg zodat ik direct met mijn website en webshop aan de slag kon.

De weken na de oplevering

Ook de weken na de oplevering -en nu nog steeds- staat SPIXO voor mij klaar. We hebben een WhatsApp groep waar ik mijn vragen in kan stellen. Vorige keer stelde ik een vraag om 23:23, om 23:25 kreeg ik reactie en om 23:31 was mijn vraag/probleem verholpen. Ze zijn er voor me. Het is een warme plek en dat is waarom ik iedereen deze partij aanraad.