Case Study

Café Flora

Een plantenrijk lunchcafé in hartje Dordrecht waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch, koffie of een high-tea. Even tot rust komen doe je bij dit echt Dordrechtse lunchcafé. SPIXO had de eer om een website voor dit prachtige lunchcafé te mogen ontwikkelen.

“De beleefde en enthousiaste heren van SPIXO hebben mij van A-tot-Z geholpen en ondersteund in het ontwikkelen van mijn prachtige website. Ze gingen door tot ik het een perfect resultaat vond. Ze zijn kundig en hebben een oog voor detail.”

Hannah de Haseth
Café Flora

Een enthousiaste partij met oog voor detail
Via-via kwam ik bij SPIXO terecht. Midden in de coronacrisis een lunchcafé openen was een risico welke ik heb genomen. Ik zocht een betrouwbare partij voor het ontwikkelen van mijn website. Ik kwam bij SPIXO terecht. Middels een zoommeeting werdt ik van A-tot-Z ontzorgd in de ontwikkeling. Zij streefde mijn idealen na en kwamen binnen enkele dagen met een gaaf resultaat.

Dit tussentijdse concept was direct raak. Het paste bij me. Ik had een aantal verbeterpunten. Tijdens het tweede overleg inzake dit concept hebben ze me ondersteund in deze verbeterpunten. Ze begrepen mij, maar gaven soms ook aan dat dingen beter zijn zoals ze zijn. Daardoor veranderde mijn perspectief ook weer, waardoor ik anders ging kijken en weer andere dingen zag.

Na een aantal weken ontwikkelen kwamen ze terug met een nieuw concept: bingo! Het ontwerp was precies zoals ik had voorgesteld. Ze kwamen bij mij langs op locatie. Ze hadden veel interesse in mijn geschiedenis. Waarom ik het café ben begonnen, hoe de verbouwing was gegaan en wat mijn idealen waren. Het was niet enkel meer zakelijk, maar ook vriendschappelijk. Ik voelde me welkom en op mijn plek.

Een eindresultaat waar ik over had kunnen dromen
Daar was het eindresultaat: prachtig. Precies zoals ik me had voorgesteld. SPIXO maakte er een leuke oplevering van. In de weken na de oplevering hielpen zij mij met het verbeteren van mijn online vindbaarheid, voerde zij kleine wijzigingen uit welke later ten oog kwamen en bleven zij mij herhaaldelijk ondersteunen.

Vanwege de coronacrisis moest ik mijn lunchcafé sluiten. SPIXO schoot mij direct ten hulp. Ik kreeg mijn hosting en e-mailbeheer van de website volledig gratis. SPIXO geeft om haar klanten, dat is zeker te merken.

De maanden na de oplevering
Ook na de oplevering hielden zij nauw contact met mij. Zij beantwoordde mijn vragen altijd vrijwel direct en stonden altijd voor me klaar. SPIXO is een partij met vakkundigheid, enthousiasme, precisie en blijdschap. Ik raad iedereen deze partij ten zeerste aan.