Bescherm jezelf met backups: just in case

Het verliezen van je data is het meest vervelende wat er kan gebeuren. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk om een dergelijke catastrofe te voorkomen. Met onze cloud backups ben je verzekerd van een veilige opslag van jouw data waar je altijd bij kan.

Geautomatiseerde backups in de cloud, zonder zorgen

Bij ons hoef je zelf geen backups te maken. Wij doen dat voor jou! Wij maken gebruik van automatische backups, waardoor je geen vinger hoeft uit te steken om een backup in de cloud te maken. Dit maakt het gemakkelijk en zorgeloos.

Zorg dat je organisatie niks kan verliezen

Of je nou een cloud backup voor een klein bedrijf of gegevens van een groot bedrijf wilt beschermen, met de cloud back ups van SPIXO
kan je je gehele omgeving, of dat nou op locatie of extern is, beschermen.

Met centraal beheer, een eenvoudige implementatie, toegewijde ondersteuning, private cloudback-up en openbare clouds, kan je erop vertrouwen dat de gegevens van jouw bedrijf in goede handen zijn.

Dit is wat we voor je doen

Ook ondersteuning op locatie

Kunnen wij telefonisch niet jouw probleem oplossen? Dan komen wij gewoon langs op kantoor om het probleem alsnog op te lossen.

Wij zijn altijd bereikbaar

Een team van IT-specialisten staan 24/7 klaar voor alle IT vragen van jouw of je collega’s. Geen gedoe, gewoon bellen.

Een team van IT-specialisten

Wanneer je een vraag of meerdere vragen hebt op het gebied van IT, staat er een team van IT-specialisten klaar om die vraag of vragen te beantwoorden.

Ook na sluitingstijd lossen wij dingen op

Als wij geen antwoord op jouw vraag kunnen geven, zoeken wij ook na sluitingstijd gewoon door naar een oplossing voor je probleem.

Laten we kennismaken met elkaar!