Complete ontzorging naar wens

Jouw onderneming wordt door ons volledig ontzorgt op gebied van IT. Denk hierbij aan werkplekbeheer, levering en onderhoud van hardware en monitoring. Wij creëren een veilige en betrouwbare IT-omgeving op basis van jouw wensen.

ICT is altijd in beweging

ICT is altijd in beweging en vereist aandacht en deskundigheid. Wij zorgen ervoor dat jouw onderneming altijd voorzien is van up-to-date software en hardware en dat we de laatste technieken ondersteunen. Zo blijft jouw onderneming meegaan met de wereld van IT.

Wij verzorgen je hele ICT-omgeving

Complete ontzorging op gebied van ICT: dat is wat wij verzorgen voor bedrijven. Denk hierbij aan werkplekbeheer, veiligheid, e-mailbeheer en meer. Alles bij één partij, zodat je profiteert van transparante communicatie en directe lijnen. Laten we eens kennismaken met elkaar.

Dit is wat we voor je doen

Consultancy op IT-gebied

Wij zijn jouw consultant op gebied van IT. Je krijgt van ons een vaste IT-er aangewezen welke jouw eerste aanspreekpunt is en blijft. In samenspraak met jou is hij 1 keer per week, maand of kwartaal op kantoor om je te helpen op ieder IT-vlak.

Bellen en internetten

Je bedrijf moet altijd bereikbaar zijn. Wij regelen daarom het complete pakket: van telefonie tot aan het internet. Zo heb je altijd een vaste aanspreekpunt en hoef je niet telkens van partij naar partij te gaan bij een storing of vraag.

Programma- en projectbeheer

Heb je een nieuw IT-project of een programma en wil je dit graag onderhouden en beheert hebben door een ervaren partij? Wij regelen het voor je. Wij denken graag mee met het beheren van je programma of nieuwe project en ondersteunen waar nodig.

Flexibel werkplekbeheer

Wij regelen de werkplekken van jouw medewerkers. Of dit nu op kantoor of vanuit huis is. Jouw medewerker moet aan de slag kunnen op een veilige en werkbare manier. Je betaalt per werkplek en kan makelijk op- of afschalen.

Levering en onderhoud van hardware

Een nieuwe laptop, telefoon of workstation op kantoor of bij iemand thuis nodig? Wij leveren en onderhouden alle hardware welke je maar kunt bedenken. Dankzij onze partners ben je verzekert van goede service en betrouwbaar onderhoud.

Laten we kennismaken met elkaar!