Jouw online succes begint bij SPIXO.

Enorm lage prijzen, snelle servers, eenvoudig DNS-beheer en dag-en-nacht volledige ondersteuning. Jouw online succes, begint hier.

Ga voor kwaliteit, ga voor SPIXO.

Dankzij onze jarenlange know-how ervaring, meerdere locaties en optimale hardware zijn wij de beste keuze. Van A-tot-Z: wij regelen het.

Kies jouw gewenste pakket

Voor ieder wat wilds. Waar je ook naar opzoek bent: wij bieden het. Neem een kijkje tussen onze pakketten!

shared hosting

Shared Webhosting

Ons meest populaire product! Shared Webhosting met snelle SSD schijven, 100+ installatie-scripts en goede ondersteuning.

Al vanaf: € 2,95 / maand

Pakketten bekijken
shared hosting

WordPress Hosting

Ga snel aan de slag met jouw WordPress website. Geoptimaliseerd voor prestaties voor eenvoudig onderhoud en gebruik.

Al vanaf: € 2,95 / maand

Pakketten bekijken
shared hosting

Virtuele Servers

Hoge kwaliteit VPS met hypersnelle SSD opslag, IPv6, alle besturingssystemen en KVM virtualisatie.

Al vanaf: € 4,00 / maand

Pakketten bekijken
shared hosting

Dedicated Servers

Krachtige en robuuste dedicated servers. Gehost in een modulair datacenter met 99,99% uptime!

Al vanaf: € 49,95 / maand

Pakketten bekijken
shared hosting

VoIP Telefonie

Altijd bereikbaar, een wachtbandje, keuzemenu, doorschakeling en meer. Alles bij VoIP van SPIXO!

Al vanaf: € 9,95 / maand

Pakketten bekijken
shared hosting

E-mail Hosting

Jouw e-mail, altijd online. Of je nou thuis zit, of in het buitenland. Je mail is altijd bereikbaar.

Al vanaf: € 1,95 / maand

Pakketten bekijken

Hulp nodig met je project?

Of je nou vast zit met je website of tips nodig hebt om te starten, onze experts zitten voor je klaar.

Verkoop: ma-vrij 09:00 tot 21:00 | Ondersteuning: elke dag 24/7

Betaalbaar, betrouwbaar en robuust.

Jouw online succes behaal en behoud je met al onze betaalbare, betrouwbare en robuuste diensten. Jij bent hier op het juiste adres.

Eenvoudige controlepanelen

Wij kiezen onze controlepanelen uit aan de hand van een aantal eisen: gebruiksgemak en snelheid. Welke dienst je ook afneemt bij ons, je beheert ze eenvoudig en gemakkelijk.

Persoonlijke ondersteuning

Echte techneuten en nerds staan altijd klaar om jou de meest beste ervaring te bezorgen. Of je nou in contact komt met onze support, kennisbank of forum. Je wordt persoonlijk geholpen.

Tal van features

Geen zorgen: bij ons hoef je niet te duiken in lastige documentaties of materie. Met al onze eenvoudige features stel jij eenvoudig alles naar wens in.

99,99% Uptime Garantie

Met meerdere datacenter locaties, redundante koeling, stroom-generatoren en constente monitoring bieden wij een echte 99,99% uptime-garantie bij al onze diensten.

NVMe M.2 opslag

Dankzij onze NVMe M.2 opslag is jouw website, caching, database query of applicatie veel sneller dan normaal. Eenvoudig en snel. Dat is ons motto.

Krachtige hardware

Wij maken gebruik van uitsluitend nieuwe en zeer krachtige hardware. Hierdoor profiteer jij van pure performance, enorme snelheid en een hoge uptime-garantie.

Managed Hosting?

Jouw eigen VPS of server in beheer en onderhoud van onze experts. Wij regelen al het onderhoud, beveiliging en meer. Neem contact op met ons voor Managed Hosting.

Veel gestelde vragen

De meest gestelde vragen over onze diensten en haar kwaliteit vindt je hier. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Webhosting is het hart van jouw website. Webhosting zorgt ervoor dat jouw website bereikbaar is en dat andere mensen deze kunnen bereiken. Evenals kan je met webhosting je eigen e-mailadressen instellen.

Wij bieden op ieder vlak een oplossing. Van persoonlijke hosting tot managed oplossingen voor enterprise-omgevingen. Wij bieden performance hosting, website development en IT-beheer op ieder vlak. Contacteer ons voor de vele mogelijkheden.

Jazeker! Je zit helemaal nergens aan vast. Je annuleert je pakket wanneer je wilt. Daarnaast hanteren we een 14-dagen 'niet goed, geld terug' garantie! Zo kan je altijd je dienst eerst testen voordat je hem definitief gaat gebruiken.

Uiteraard! Ons team vol experts staan altijd voor je klaar om je te hebben met elke vraag of probleem. Wil je liever dat onze experts alles voor je regelen? Neem dan Managed Hosting.

Neem niet alleen ons woord

Honderden klanten hebben positieve ervaringen met onze dienstverlening.
Lees hier een paar reviews van onze tevreden klanten.

Goede service!

Ik ben zeer tevreden over de service en de snelheid van de medewerkers van SPIXO. Bedankt voor de prachtige samenwerking!

Jet Hoogerwaard
TrustPilot
Hoogwaardige hosting!

SPIXO heeft mij zeer goed geholpen met het optimaliseren van de SEO van mijn website. De webhosting bevalt uitstekend evenals de support voor al mijn vragen.

Damian
Prachtige website

Ik ben erg tevreden met de website die is gebouwd door de heren van SPIXO. Complimenten voor de styling en de support waar nodig!

Hannah de Haseth
Cafe Flora