Je hele organisatie 24/7 gemonitored

Wij monitoren je 24/7 je gehele organisatie op ieder gebied, zodat er voor eventueel uitval geen ruimte meer is. Onze monitoring, met efficiënte controles, waarborgt de continuïteit van je organisatie

Simpele, maar uitgebreide, rapportages

Elke week of maand brengen we een uitgebreide, maar begrijpbare en simpele, rapportage uit per e-mail over wat we in die periode hebben geconstateerd en waar er eventueel actie is vereist. Zo heb je zelf ook een overzicht van wat er speelt.

Je gehele IT-omgeving in kaart

Dankzij onze geavanceerde monitoring software heb je de IT binnen je organisatie volledig in kaart. Wij monitoren alles nauwkeurig zodat we eventueel uitval ruim van te voren kunnen detecteren en vermijden. Zo blijft jouw organisatie online en kunnen je medewerkers blijven werken.

Dit is wat we voor je doen

Monitoring van je netwerk op kantoor

Je gehele netwerk op kantoor in kaart. Wij monitoren deze dag-en-nacht met ons uitgebreide monitoringsysteem zodat eventueel uitval ruim van te voren voorkomen kan worden. Daarnaast krijg je van ons wekelijkse of maandelijkse rapportages voor snel inzicht.

Monitoring van je cloud telefonie

Wij monitoren jouw gehele cloud telefonie. Het maakt daarbij niet uit of deze bij ons of bij een andere partij wordt afgenomen. Met onze monitoring zie je precies wanneer je wel- en niet bereikbaar was, maar krijg je ook rapportages over het gebruik en meer.

Je hele Office/Exchange omgeving gemonitored

Heb je een Office / Exchange omgeving? Ook deze kunnen wij volledig monitoren en onderhouden. Zo brengen we rapportages over je Exchange omgeving en geven we waar nodig op tijd verbeterpunten aan op gebied van contïnuiteit en veiligheid.

Monitoring van iedere werkplek

Een werkplek op kantoor of thuis? Ook deze monitoren we. Daarbij monitoren we dagelijks gebruik, diverse processen, de bereikbaarheid en scannen we op virussen en onregelmatigheden. Zo blijft een werkplek bruikbaar en veilig.

Je website, applicatie of iets anders gemonitored

Heb je een eigen website, applicatie of iets anders dat je ook graag gemonitored wil hebben? Geen zorgen. Ook deze kunnen wij meenemen in onze rapportages en monitoring zodat je zeker bent van kwaliteit en contïnuiteit.

Laten we kennismaken met elkaar!