Wij regelen jouw gehele Office 365 omgeving

Office 365 wordt steeds bekender, maar het instellen en onderhouden van een Office 365 / Exchange omgeving is erg lastig. Wij ontzorgen je van het onderhoud en regelen jouw gehele Office omgeving (inclusief licenties!)

Altijd en overal verbonden met al je applicaties

Met Office 365 kan je allerlei systemen aan elkaar koppelen. Zo kan je over de gehele wereld werken, zonder dat je bestanden mist of iets niet kunt. Dankzij de CRM-koppelingen kan je ook je dagelijkse productiviteit enorm boosten.

Office 365 is het nieuwe normaal voor bedrijven

Office 365 van Microsoft wordt steeds bekender en zal voor veel bedrijven een goede standaard worden. Wij ontzorgen je van het licentieabonnement, het inrichten van Office en het eventueel migreren naar ons toe. Zo kan jij je blijven focussen op de kern van je onderneming.

Office 365 bevat o.a. het volgende

Veilig e-mailen over de hele wereld met Outlook

Met Outlook van Office 365 profiteer je van veilig en betrouwbaar e-mailen. Dankzij haar uitgebreide anti-virus en anti-spam is jouw onderneming tegen alles beveiligt. E-mailen kan waar, wanneer en hoe je maar wil.

Werk samen aan Word documenten via Office 365

Iedereen kent het doel van Word, maar met Office 365 krijg je de mogelijkheid om intern met meerdere personen tegelijk aan een document te werken.

Excel van Office 365

Met Excel van Office 365 profiteer je van 1000+ templates en kan je met het gehele team werken aan dezelfde Excel. Zonder problemen. Voor elke gebruiker inbegrepen.

Deel onbeperkt bestanden met het hele team

Jouw bestanden kan je overal bereiken en delen met de rest van het team. Dat is één van de grote voordelen welke OneDrive kan bieden voor je organisatie.

Digitale meetings en communicatie

In Office 365 voor Bedrijven zit ook Microsoft Teams. Zo kan je digitaal meeten met collega’s of klanten en kan je daarnaast eenvoudig communiceren met de chatfunctie.

Laten we kennismaken met elkaar!