Over SPIXO

Passie en enthousiasme, dat is wat ons bijzonder maakt. Al jarenlang zijn wij een betrouwbare hostingpartij voor vele honderden klanten.
Maak kennis met ons team!

wp-hosting

Jouw bereikbaarheid, onze zorg.

In een wereld vol snel-veranderende IT is het van groot belang om altijd goed voorzien te zijn van kwalitatieve hardware en de laatst updates. Wij verzorgen dit volledig voor jou, zodat jij je kunt focussen op wat er toe doet: jouw project, website of onderneming.

Een hoop profijt
  • Superieure en persoonlijke support
  • Gratis wekelijkse backups
  • Krachtige en betrouwbare monitoring door experts
  • Betaalbare tarieven

We stelen de show.

Jong en ambitieus. Ondernemend en enthousiast. Wij leveren onze klanten een ervaring welke zij nergens anders kunnen vinden. Wij verzorgen onze klanten van A-tot-Z en begeleiden hun door ieder proces.

Eenvoudige controlepanelen

Wij kiezen onze controlepanelen uit aan de hand van een aantal eisen: gebruiksgemak en snelheid. Welke dienst je ook afneemt bij ons, je beheert ze eenvoudig en gemakkelijk.

Persoonlijke ondersteuning

Echte techneuten en nerds staan altijd klaar om jou de meest beste ervaring te bezorgen. Of je nou in contact komt met onze support, kennisbank of forum. Je wordt persoonlijk geholpen.

Tal van features

Geen zorgen: bij ons hoef je niet te duiken in lastige documentaties of materie. Met al onze eenvoudige features stel jij eenvoudig alles naar wens in.

99,99% Uptime Garantie

Met meerdere datacenter locaties, redundante koeling, stroom-generatoren en constente monitoring bieden wij een echte 99,99% uptime-garantie bij al onze diensten.

NVMe M.2 opslag

Dankzij onze NVMe M.2 opslag is jouw website, caching, database query of applicatie veel sneller dan normaal. Eenvoudig en snel. Dat is ons motto.

Krachtige hardware

Wij maken gebruik van uitsluitend nieuwe en zeer krachtige hardware. Hierdoor profiteer jij van pure performance, enorme snelheid en een hoge uptime-garantie.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Kom gerust met ons in contact. Wij kunnen helpen met de allound-IT, het bouwen van een website of het hosten van jouw website, domein of project.

De SPIXO Helden

Maak kennis met ons geweldige team vol helden. Zij staan 24/7 voor je klaar om je te helpen met elke vraag.

Serge Huijsen
Eigenaar / oprichter
Tom Maessen
Manager
Aaron Duran
Software Developer
Vincent
Systeembeheerder
Stan
Support Hero
Sven
Support Hero

Neem niet alleen ons woord

Honderden klanten hebben positieve ervaringen met onze dienstverlening.
Lees hier een paar reviews van onze tevreden klanten.

Goede service!

Ik ben zeer tevreden over de service en de snelheid van de medewerkers van SPIXO. Bedankt voor de prachtige samenwerking!

Jet Hoogerwaard
TrustPilot
Hoogwaardige hosting!

SPIXO heeft mij zeer goed geholpen met het optimaliseren van de SEO van mijn website. De webhosting bevalt uitstekend evenals de support voor al mijn vragen.

Damian
Prachtige website

Ik ben erg tevreden met de website die is gebouwd door de heren van SPIXO. Complimenten voor de styling en de support waar nodig!

Hannah de Haseth
Cafe Flora