Over SPIXO

Jong en ondernemend. We stelen de show.

Juli 2017: de oprichter van SPIXO was opzoek naar een goede hostingprovider om zijn website onder te brengen. Al snel merkte hij dat er weinig betaalbare hostingproviders waren, welke voldeed aan de meeste wensen van de eindgebruiker. In 2017 startte hij zijn eigen hostingbedrijf.

Sedert 2019 groeide wij door naar een landelijk opererend hostingbedrijf en waren wij een vaste uitgangspunt voor honderden eindgebruikers en tientallen bedrijven. Al snel merkte we dat we meer konden. Met al onze in-house kennis, enthousiasme, leergierigheid en passie wisten wij dat we een goede basis konden zijn voor de IT voor bedrijven. Al snel begonnen we ons te focussen op het bieden van IT-beheer aan bedrijven: dat viel goed. In rap tempo waren we een vaste IT partij voor tientallen ras-Rotterdamse bedrijven.

Toen we vervolgens meer kennis opdeden in het bouwen van websites, werdt ook dat één (1) van onze kern kwaliteiten. Al snel bouwden we mooie websites en webshops voor klanten en merkte we dat iedere klant waar we iets voor bouwde enorm tevreden was met het eindresultaat. Specifiek die blijdschap en glimlach bij de eindgebruikers en bedrijven waar we aan leverde bracht ons voldoening. We gingen door.

Inmiddels zijn wij een vaste IT-partij en hosting voor honderden eindklanten en zijn wij dagelijks bezig met het innoveren van onze systemen. Met inmiddels meerdere in-house developers, datacenter locatie’s en jarenlange know-how kennis kunnen klanten bij ons terecht voor een vaste en stabiele all-round IT-partner.

Dit zijn wij. Wie ben jij?

Onze kernwaarden

1. Onze communicatie verloopt transparant en eerlijk. Zo behalen we mooie resultaten.

2. Jouw glimlach is onze voldoening. Daarom gaan wij altijd net een stapje verder voor je.

3. Alles in eigen huis. Wij hebben eigen servers in een Rotterdams datacenter.

4. Eigenzinnig en net een beetje anders. Ons team bestaat uit bijzondere en passievolle mensen.

Bakje koffie doen? Kom vandaag nog met ons in contact.