Nooit meer last van computer problemen

Problemen met de IT binnen je bedrijf is het meest irritante wat er kan zijn. Een vaste IT-er kan echter hoog oplopen in de kosten. Met onze support-desk profiteer je van een ervaren team welke je helpt met iedere vraag. Jij belt, wij antwoorden.

Flexibele tarieven: nooit meer teveel betalen

Bij ons heb je geen last van hoge maandelijkse kosten. Je betaalt per vraag waar je een oplossing op hebt gekregen. Zo zorg je voor flexibiliteit en reducering in kosten.

Snelle, betaalbare en kwaliteit service

Heb je soms (lastige) vragen over je IT omgeving en heb je niet direct iemand om te benaderen, of wil je geen hoge facturen aan het einde van de maand ontvangen? Ons team van specialisten zorgt ervoor dat jij altijd snel en deskundig antwoord krijgt op je probleem of vraag over je IT. Laten we geheel vrijblijvend van gedachte wisselen en kijken of we bij elkaar passen.

Dit is wat we voor je doen

Ook ondersteuning op locatie

Kunnen wij telefonisch niet jouw probleem oplossen? Dan komen wij gewoon langs op kantoor om het probleem alsnog op te lossen.

Wij zijn altijd bereikbaar

Een team van IT-specialisten staan 24/7 klaar voor alle IT vragen van jouw of je collega’s. Geen gedoe, gewoon bellen.

Een team van IT-specialisten

Wanneer je een vraag of meerdere vragen hebt op het gebied van IT, staat er een team van IT-specialisten klaar om die vraag of vragen te beantwoorden.

Ook na sluitingstijd lossen wij dingen op

Als wij geen antwoord op jouw vraag kunnen geven, zoeken wij ook na sluitingstijd gewoon door naar een oplossing voor je probleem.

Laten we kennismaken met elkaar!