Alles draait om vertrouwen

SPIXO biedt een totaaloplossing, omdat wij vinden dat jij je moet richten op jouw business en de ICT-omgeving gewoon voor jou moet werken. De combinatie tussen vertrouwde leveranciers en jarenlange kennis zorgen voor de beste oplossing.

Wij laten IT voor je werken

Het is belangrijk dat IT altijd werkt en dat jij je volledig kunt focussen op jouw business zonder je zorgen te hoeven maken om de ICT-omgeving binnen het bedrijf. Wij zijn hier de perfecte hulpmiddel voor. Wij regelen al het IT bij jou op kantoor zodat je nooit te maken krijgt met een storing.

Behulpzaam op ieder vlak

Wij zijn behulpzaam op ieder vlak. Denk aan het installeren/upgraden van software en hardware, verkrijgen van gegevens en rapporten in bestaande systemen, verbeteren van jouw aanwezigheid op internet, ontwikkelen van bedrijfsautomatiseringsprocessen en het helpen op kantoor met een probleem.

Altijd iemand bereikbaar

Dankzij ons compacte team veel tijd maakt voor onze klanten kan jij altijd iemand bereiken bij advies, een probleem of een vraag. Met een simpel telefoontje heb je direct iemand met kennis aan de lijn, zodat je nooit hoeft te wachten.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.