Hoogwaardige zakelijke telefonie oplossingen

Onze zakelijke telefonie oplossingen zijn van een ongekend hoog niveau en bevatten veel efficiënte features. Wij maken gebruik van VoIP-technologie waardoor je hele bedrijf, ongeacht waar je bent, bereikbaar is.

Betaalbare tarieven

Nooit meer hoge facturen van KPN, maar eerlijke en betaalbare tarieven voor iedere ondernemer. Wij maken zakelijke bereikbaarheid weer leuk en betaalbaar. Begin vandaag nog met jouw eigen zakelijke nummer met onze technieken.

Zakelijke telefonie voor het MKB

Wij focussen ons op het MKB en maken zakelijke bereikbaarheid voor iedereen beschikbaar. Onze klanten zijn erg uiteenlopend. Van accountancykantoren tot aan autogarages. Dankzij onze unieke integraties en betaalbare tarieven zijn wij voor iedereen een interessante partij. Kunnen wij jou ook verder helpen?

Telefonie van SPIXO is uniek

Hoogwaardige telecom oplossingen voor MKB

Onze telefonieoplossingen zijn van een hoog niveau, waardoor de bereikbaarheid van jouw bedrijf aanzienlijk verbetert. Daarmee reduceer je met onze oplossingen de kosten voor je telefonie. Een win-win situatie dus.

Slimme integraties met CRM-systemen

Wij hebben slimme integraties met CRM-systemen en klantportalen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat een klantenkaart automatisch opent zodra iemand belt. Zo weet je al met wie je spreekt, voordat je hebt opgenomen.

Een eigen telefooncentrale

Geen gedeelde centrale met andere, maar een eigen telefooncentrale waar alleen jouw organisatie op draait. Wij stellen je welkomstbandje, keuzemenu’s, wachtrijen en dergelijke in. Alles volledig naar jouw wens.

Altijd en overal bereikbaar

Enkel bereikbaar zijn via een vast toestel? Dat is verleden tijd. Met onze oplossingen kunnen thuiswerkers eenvoudig vanuit huis inloggen. Daarnaast kan je jouw mobiele telefoon koppelen aan je centrale, zodat je overal en altijd bereikbaar bent.

Levering en onderhoud van toestellen

Een nieuw bureautoestel of looptoestel (handset) nodig op locatie? Geen probleem. Wij leveren en onderhouden deze tegen zeer interessante tarieven. Zo profiteer je van onze superieure ondersteuning bij en na aflevering van het toestel.

Kunnen wij je helpen met je telecom?