Jouw droomwebsite van A-tot-Z ontwikkelt

In tijden waar een Google-zoek nog maar 1 klik van ons af is, is het enorm belangrijk je digitaal te onderscheiden van je concurrenten. Wij helpen je met het opzetten van een website voor je bedrijf of project, welke grafisch aantrekkelijk en goed vindbaar op het internet is. We ontzorgen je van A-tot-Z.

 • Volgens jouw wens

  We ontwikkelen jouw website volledig naar jouw wens.

 • SEO vriendelijk

  Goed vindbaar zijn op internet: daar zorgen wij voor.

Een website welke impact genereert

Een website is tegenwoordig dé plek om potentiële klanten te woord te staan. Wij ontwikkelen websites welke zorgen voor een impact op je onderneming of project. Met onze website trek je klanten aan. Zo kan je jezelf focussen op de groei van je bedrijf, zonder de zorgen over de updates van je website.

 • Altijd ondersteuning

  Na de ontwikkeling blijven we je ondersteunen.

 • Gehost in de cloud

  Wij helpen je ook direct met de hosting van je website.

We doen alles samen.

Groeien doe je door samen te werken. Wij geloven dat de meest prachtige relaties en eindproducten tot stand komen door een hechte en vertrouwde samenwerking. Wij werken daarom altijd samen met jou en nemen je mee in ieder proces.

150+

Voltooide projecten

Sinds 2019 hebben wij al meer dan 150+ websites, applicaties en integraties afgerond.

9,5

Gemiddelde rating

Onze klanten geven onze dienstverlening en eindproducten een gemiddelde waardering van 9,5 / 10.

10+

software integraties

Wij hebben al diverse integraties geschreven tussen meerdere platformen, welke je zo kunt gebruiken.

Start je project met
ons

Wil je graag een nieuwe website voor je onderneming of een refresh van je huidige website? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij trakteren op de eerste lunch, geheel vrijblijvend.


"SPIXO heeft mij perfect geholpen met de ontwikkeling van mijn webshop. Zij adviseerde waar nodig en betrokken mij in het gehele proces. Tot op de dag van vandaag kan ik hun altijd bereiken voor vragen of updates. Ik raad deze heren ten zeerste aan."
Jet Hoogerwaard avenirpublishing.nl
"Zeer tevreden met het eindresultaat, goede communicatie en een prachtig eindproduct. Het ontwikkelde systeem is een absolute aanwinst voor onze diensten."
Mark van Ettekoven kwaliteitlaptop.nl
"Via-via kwam ik bij Serge van SPIXO terecht. Hij heeft mij enorm geholpen en geadviseerd met het maken van mijn eigen webshop. Ik ben enorm blij met het eindresultaat. Als ik een vraag heb, kan ik ze nog steeds bereiken en helpen ze me. Zeker een aanrader."
Anna glamtiger.nl

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op